Hoe maak je hoge externe ramen schoon?

Spoel het raam af met je slang. Voordat je alles gaat spuiten, wil je alle grote stukken vuil verwijderen die je tegenkomt. Stof alle bladeren, insecten en spinnenwebben af die je op en rond de vensterbank aantreft. Trek dan je handschoenen aan en neem elke oude doek mee om in een sopje te dompelen.

U kunt hiervoor afwasmiddel gebruiken, u hoeft alleen maar het frame rond het glas en de vensterbank af te vegen. Veel professionele raamwassers gebruiken een speciale borstel die aan het uiteinde van een lange steel wordt bevestigd. Velen van hen hebben zelfs een holle handgreep zodat je een slang kunt bevestigen en zeepwater door de borstel kunt voeren. Doorgaans kun je daarmee ten minste de tweede verdieping bereiken.

Zeep de ramen in met je lange borstel. Vervolgens kunt u de zeep verwijderen met een rakel of door hem met een slang te besproeien. Als je een rakel gebruikt, kun je het raam het schoonst krijgen. Veiligheid is het belangrijkste waar u rekening mee moet houden wanneer uw raam alleen toegankelijk is via een ladder.

Een van de manieren om glazen ramen van buitenaf te reinigen, is door een raamwisser te gebruiken. Met een uitschuifbare raamwisser kunt u hoge ramen vanaf het maaiveld reinigen zonder dat u een ladder hoeft te beklimmen, omdat ze tot enkele meters kunnen worden verlengd. Je moet op een punt staan waar je je ramen comfortabel kunt schoonmaken. Een raamwisser is voorzien van een geavanceerde microvezel aan de ene kant en een hoogwaardige rakel aan de andere kant.

Maak het kussen eenvoudig vochtig zodat je het vuil van je ramen kunt verwijderen. Daarna kunt u de zijkant gebruiken met een plat glad rubberen mes om uw ramen droog te vegen. Raamstofzuigers, simpelweg raamvacs genoemd, zijn speciaal ontworpen om al het vuil, stof en fijne deeltjes die op uw raam en de kozijnen vastzitten te persen, waardoor een streeploze afwerking wordt verkregen. Het type gereedschap of uitrusting dat u voor uw raam gebruikt, kan variëren afhankelijk van de toegankelijkheid, of u het nu van buiten of van binnen schoonmaakt.

Om eerlijk te zijn, het kijken naar de 20 meter hoge ramen bij mijn ouders inspireerde me niet echt om een glasreiniger te kopen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om buitenramen schoon te maken zonder het risico te lopen van uitglijden en vallen van een ladder. De niet-professionele telescopische raamreinigingsstang kan oplopen tot 16-17 ft, wat betekent dat u de ramen tot op de tweede verdieping kunt reinigen. Als u uw ramen niet goed kunt reinigen met de aanbevolen gereedschappen en apparatuur, kunt u altijd hulp inroepen bij een professioneel glazenreinigingsbedrijf om verwondingen of dodelijke vallen bij het schoonmaken te voorkomen.

Zodra je de dag hebt gekozen, verzamel je alle benodigde gereedschappen, ga je naar buiten, speel wat achtergrondmuziek af of luister je naar de radio om het aangenamer te maken en start je het reinigingsproces. Sommige gebieden kunnen ook buiten de toegang van uw uitschuifbare raamreiniger liggen, dat is wanneer glazenreinigingsgereedschappen voor moeilijk bereikbare ramen in beeld komen; Ze zijn een onmisbaar onderdeel van elke raamreinigingsset. Natuurlijk, als u glazenreiniging van goede kwaliteit wilt, moet u zich richten op de hogere prijsklasse van hoogwaardige reinigingsrobots. Dan heb je maar één optie en dat is vertrouwen op de diensten van een professioneel glazenreinigingsbedrijf.

Ik kon op een hydraulisch stijgplatform staan terwijl ik de ramen schoonmaakte, tijdelijke steigers bouwde of gewoon 16 voet of grotere ladders kreeg. Het is raadzaam om een professionele glazenreinigingsservice in te huren om de klus voor u te klaren als u uw ramen niet veilig kunt reinigen. Het is een slim reinigingsapparaat, dat een van de veiligste manieren is om beide zijden van de ramen die breder zijn dan je armlengte tegelijkertijd te doorzoeken zonder naar buiten te hoeven gaan. Zoals ik eerder al zei, gedragen veel mensen zich behoorlijk roekeloos bij het schoonmaken van hun hoge ramen en overschatten ze de hoeveelheid wiebelruimte die ze op de ladder hebben.

Het kan u ook helpen bij het bereiken van enkele vervelende delen van uw ramen die anders mogelijk niet toegankelijk zijn, waardoor een succesvolle 360-graden schoonmaakoperatie wordt gegarandeerd.