Wat is het beste product om raam schoon te maken?

Unger 2-in-1 Microfiber Scrubber en rakel · 2.E-Cloth Window Cleaning Kit · 3.Clean Magic Eraser Sheets hebben de voorkeur boven de standaard Magic Eraser-sponzen. Dit komt omdat de vellen (verkocht in verpakkingen van 1) flexibeler zijn en kleine spleten en hoeken beter kunnen bereiken. Om een Magic Eraser Sheet te gebruiken, maakt u het nat, knijpt u het overtollige water eruit en veegt of schrobt u uw probleemoppervlak schoon. Een efficiënt hulpmiddel voor het wassen van ramen wordt altijd op prijs gesteld.

De windex-starterkit voor glasreinigingsgereedschap, speciaal bedoeld voor buitenramen, bevat een handvat, vier paalsecties van 1 voet en een pad gedrenkt in een reinigingsmiddel. U kunt een verlengstang (niet inbegrepen in de starterkit) bevestigen om nog verder te reiken, en mogelijk de noodzaak om op een ladder te wankelen om uw ramen op de tweede verdieping schoon te maken, elimineren. Om het raamreinigingsgereedschap te gebruiken, besproeit u het raam met water, reinigt u het met het schrobkussen met lange steel en spoelt u het af voor een streepvrije glans. Er is geen handdrogen nodig en elke pad kan tot 20 ramen reinigen.

We raden de Baban Window Squeegee aan, omdat de vierdelige paal kan worden gemonteerd tot 61 inch. Het aanpasbare ontwerp is voorzien van een handgreep met comfortabele grip en een reinigingskop met zowel een rakel als een machinewasbare microvezeldoek. Bovendien past een rubberen verbinding de reinigingskop aan zodat deze in contact kan komen met elke hoek van een raam. Met een gewicht van slechts 1,5 pond zal deze rakel waarschijnlijk uw spieren en gewrichten niet belasten.

Cinch-glasreiniger glanst niet alleen ramen, maar in onze tests van het Good Housekeeping Institute snijdt het ook door vet. Gebruik het om keukenstof te verwijderen van apparaten, toonbanken, verlichtingsarmaturen en glazen kasten. Onze keuze voor de beste algehele glasreiniger is Windex. Het reinigt eenvoudig en elimineert strepen beter dan alle andere producten die we hebben getest.

Windex bleek zelfs de moeilijkste uitdagingen aan te kunnen. De reiniger op basis van ammoniak brak moeilijke verbindingen op en verwijderde consequent vuile, kleverige, vettige vlekken op spiegels, ramen en andere oppervlakken. Wat is de beste streepvrije raamreiniger? Dit is altijd een belangrijke vraag. Een van de belangrijkste doelstellingen bij het reinigen van ramen is in de eerste plaats het verwijderen van strepen, dus je wilt iets dat presteert.

Onze persoonlijke favoriet? Het moet Mr Muscle Window %26 Glass Cleaner zijn (opent in nieuw tabblad). Door de toegevoegde azijn reinigt het zonder een uitstrijkje in zicht te laten. De plantaardige formule van Seventh Generation Free %26 Clear neemt gemakkelijk de zwaarste rommel aan. De spray werkt goed voor ramen en andere oppervlakken, waaronder glas, roestvrijstalen apparaten en spiegels.

Hebben je ramen betere dagen gezien? We kunnen helpen. Ons Evergreen Window Cleaning %26 Home Maintenance-team zorgde ervoor dat Shoreline, Seattle en Eastside huizen er 25 jaar schoon, gastvrij en mooi uitzagen. De zelfgemaakte versie is ook milieuvriendelijker. Je bespaart flessen van de stortplaats en de brandstof die zou zijn gebruikt om die flessen naar de winkel te brengen.

Bovendien is een glasreiniger gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zoals gedistilleerde witte azijn, veel zachter op aarde dan de meeste voorgemengde reinigingsmiddelen. Een ander voordeel is de mogelijkheid om het recept naar behoefte aan te passen. Je hebt volledige controle over de kwaliteit en verhoudingen van ingrediënten in een zelfgemaakte glazenreinigingsoplossing. Je weet precies wat er in zit, en als de formule een beetje vreemd aanvoelt, kun je deze aanpassen aan je voorkeuren.

Combineer alle ingrediënten in een spuitfles en schud zachtjes samen. We gebruikten citroen vanwege de schone, frisse geur, maar je kunt de etherische olie van je keuze gebruiken. Afwasmiddel biedt een eenvoudig, effectief reinigingsmiddel voor glazen oppervlakken en je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig om het te laten werken. Reinig alle andere delen van het raam om ervoor te zorgen dat ze er niet alleen geweldig uitzien, het werk ook goed.

Tussen het reinigen van raamschermen door kunt u de borstel ook gebruiken voor algemeen afstoffen of schrobben rond het huis. Het zoeken naar de beste oplossing voor het reinigen van ramen kan soms een beetje lastig blijken te zijn, vooral gezien de overvloed aan keuzes die er zijn. Gebruik ze in een haast om schone vingerafdrukken of hondenneusafdrukken op glazen deuren, kasten en salontafels te herkennen, evenals tandpasta-spatten op spiegels. De twee aerosolproducten, Weiman Glass Cleaner en Stoner Invisible Glass Cleaner, bleken ook krachtig te zijn.

We hebben deze producten getest op hun vermogen om vuil en ziektekiemen op verschillende glas en andere oppervlakken te verwijderen en tegelijkertijd een streepvrije afwerking achter te laten. Een van de beste onderdelen van deze glasreiniger is dat hij geen residu achterlaat, zolang je maar een microvezeldoek gebruikt. Spuit de ramen in met de instelling „spoelen” en draai vervolgens de draaiknop op „clean” om de oplossing aan te brengen. Gelukkig kun je in een mum van tijd afscheid nemen van vuile ramen met deze ultieme gids voor glazenreinigingsoplossingen.

En als u niet zeker bent van uw schoonmaakvaardigheden, kunt u altijd de professionals inschakelen voor uw schoonmaak- en onderhoudsbehoeften. Volgens de experts kun je met een beperkt budget nog steeds effectieve resultaten behalen met een sopje, een squidgee en een schone microvezeldoek. We simuleerden het schoonmaken van de buitenkant van een woonkamerraam door er modder en vuil op te smeren en te laten uitharden. U moet indien nodig opnieuw aanbrengen, maar de extra bescherming kan een aanzienlijk verschil maken tussen reinigingsbeurten.

.