Wat is het beste product om ramen schoon te maken?

Spuit het raam grondig in met de azijn- en wateroplossing, of, als u dat liever hebt, een commercieel glazenreinigingsproduct (zoals Zep of Windex, beide verkrijgbaar op Amazon, of een van de andere beste glasreinigers die we aanbevelen). Een andere optie is het mengen van een dop ammoniak met twee liter water. Clean Magic Eraser Sheets hebben de voorkeur boven de standaard Magic Eraser-sponzen. Dit komt omdat de vellen (verkocht in verpakkingen van 1) flexibeler zijn en kleine spleten en hoeken beter kunnen bereiken.

Om een Magic Eraser Sheet te gebruiken, maakt u het nat, knijpt u het overtollige water eruit en veegt of schrobt u uw probleemoppervlak schoon. Een efficiënt hulpmiddel voor het wassen van ramen wordt altijd op prijs gesteld. De windex-starterkit voor glasreinigingsgereedschap, speciaal bedoeld voor buitenramen, bevat een handvat, vier paalsecties van 1 voet en een pad gedrenkt in een reinigingsmiddel. U kunt een verlengstang (niet inbegrepen in de starterkit) bevestigen om nog verder te reiken, en mogelijk de noodzaak om op een ladder te wankelen om uw ramen op de tweede verdieping schoon te maken, elimineren.

Om het raamreinigingsgereedschap te gebruiken, besproeit u het raam met water, reinigt u het met het schrobkussen met lange steel en spoelt u het af voor een streepvrije glans. Er is geen handdrogen nodig en elke pad kan tot 20 ramen reinigen. We raden de Baban Window Squeegee aan, omdat de vierdelige paal kan worden gemonteerd tot 61 inch. Het aanpasbare ontwerp is voorzien van een handgreep met comfortabele grip en een reinigingskop met zowel een rakel als een machinewasbare microvezeldoek.

Bovendien past een rubberen verbinding de reinigingskop aan zodat deze in contact kan komen met elke hoek van een raam. Met een gewicht van slechts 1,5 pond zal deze rakel waarschijnlijk uw spieren en gewrichten niet belasten. Wat is de beste streepvrije raamreiniger? Dit is altijd een belangrijke vraag. Een van de belangrijkste doelstellingen bij het reinigen van ramen is in de eerste plaats het verwijderen van strepen, dus je wilt iets dat presteert.

Onze persoonlijke favoriet? Het moet Mr Muscle Window %26 glasreiniger zijn (opent in nieuw tabblad). Door de toegevoegde azijn reinigt het zonder een uitstrijkje in zicht te laten. Hebben je ramen betere dagen gezien? We kunnen helpen. Ons Evergreen Window Cleaning %26 Home Maintenance-team zorgde ervoor dat Shoreline, Seattle en Eastside huizen er 25 jaar schoon, gastvrij en mooi uitzagen.

Seventh Generation Free %26 Clear Glass %26 Surface Cleaner wordt geleverd in een fles met een kindveilig mechanisme waardoor het erg moeilijk is om het mondstuk te verwijderen. Katie Berry, lid van de Cleaning Review Board van The Spruce, merkt op dat producten met ammoniak of alcohol ontsmettingsvermogen hebben. Een glasreiniger van topkwaliteit breekt af en verwijdert vettige vingerafdrukken, vlekken en vuil zonder strepen achter te laten. Reinig alle andere delen van het raam om ervoor te zorgen dat ze er niet alleen geweldig uitzien, het werk ook goed.

Een van de beste onderdelen van deze glasreiniger is dat hij geen residu achterlaat, zolang je maar een microvezeldoek gebruikt. We simuleerden het schoonmaken van de buitenkant van een woonkamerraam door er modder en vuil op te smeren en te laten uitharden. Glasreinigers zijn perfect voor het aanpakken van vuile ramen en spiegels, maar ze zijn ook in staat om zoveel meer te doen. Beide glasreinigers klampten zich vast aan het raam zonder te lopen, waardoor ze de moeilijkere vlekken doordringen.

Deze reiniger laat geen resten of strepen achter, twee van de meest voorkomende klachten bij andere producten die we in de loop der jaren hebben getest en is zowel betaalbaar als gemakkelijk te vinden online en in veel winkels, waarbij alle vakjes worden aangevinkt die veel mensen zoeken in een glasreiniger. Weiman Glass Cleaner, met zijn doordringende schuimende werking, is de beste in het aanpakken van de ergste rommel in het hele huis. Natuurlijke en niet-giftige glasreinigers gebruiken natuurlijke ingrediënten die vaak plantaardig zijn en natuurlijke geuren hebben, die soms minder effectief zijn bij het reinigen van vuile ramen of gebakken vuil. De Rejuvenate glasreiniger heeft een krachtige stoot tegen zeepresten, hard water, roest en andere resten.

U moet indien nodig opnieuw aanbrengen, maar de extra bescherming kan een aanzienlijk verschil maken tussen reinigingsbeurten. De zon droogt de vloeistof op het glas voordat je het schoon kunt vegen, dus het is het beste om te wachten tot de schemering of een bewolkte dag. .