Welke producten zijn het beste voor het reinigen van ramen?

Unger 2-in-1 Microfiber Scrubber en rakel · 2.E-Cloth Window Cleaning Kit · 3.Clean Magic Eraser Sheets hebben de voorkeur boven de standaard Magic Eraser-sponzen. Dit komt omdat de vellen (verkocht in verpakkingen van 1) flexibeler zijn en kleine spleten en hoeken beter kunnen bereiken. Om een Magic Eraser Sheet te gebruiken, maakt u het nat, knijpt u het overtollige water eruit en veegt of schrobt u uw probleemoppervlak schoon. Een efficiënt hulpmiddel voor het wassen van ramen wordt altijd op prijs gesteld.

De windex-starterkit voor glasreinigingsgereedschap, speciaal bedoeld voor buitenramen, bevat een handvat, vier paalsecties van 1 voet en een pad gedrenkt in een reinigingsmiddel. U kunt een verlengstang (niet inbegrepen in de starterkit) bevestigen om nog verder te reiken, en mogelijk de noodzaak om op een ladder te wankelen om uw ramen op de tweede verdieping schoon te maken, elimineren. Om het raamreinigingsgereedschap te gebruiken, besproeit u het raam met water, reinigt u het met het schrobkussen met lange steel en spoelt u het af voor een streepvrije glans. Er is geen handdrogen nodig en elke pad kan tot 20 ramen reinigen.

We raden de Baban Window Squeegee aan, omdat de vierdelige paal kan worden gemonteerd tot 61 inch. Het aanpasbare ontwerp is voorzien van een handgreep met comfortabele grip en een reinigingskop met zowel een rakel als een machinewasbare microvezeldoek. Bovendien past een rubberen verbinding de reinigingskop aan zodat deze in contact kan komen met elke hoek van een raam. Met een gewicht van slechts 1,5 pond zal deze rakel waarschijnlijk uw spieren en gewrichten niet belasten.

Cinch-glasreiniger glanst niet alleen ramen, maar in onze tests van het Good Housekeeping Institute snijdt het ook door vet. Gebruik het om keukenstof te verwijderen van apparaten, toonbanken, verlichtingsarmaturen en glazen kasten. Wat is de beste streepvrije raamreiniger? Dit is altijd een belangrijke vraag. Een van de belangrijkste doelstellingen bij het reinigen van ramen is in de eerste plaats het verwijderen van strepen, dus je wilt iets dat presteert.

Onze persoonlijke favoriet? Het moet Mr Muscle Window %26 Glass Cleaner zijn (opent in nieuw tabblad). Door de toegevoegde azijn reinigt het zonder een uitstrijkje in zicht te laten. Onze keuze voor de beste algehele glasreiniger is Windex. Het reinigt eenvoudig en elimineert strepen beter dan alle andere producten die we hebben getest.

Windex bleek zelfs de moeilijkste uitdagingen aan te kunnen. De reiniger op basis van ammoniak brak moeilijke verbindingen op en verwijderde consequent vuile, kleverige, vettige vlekken op spiegels, ramen en andere oppervlakken. Hebben je ramen betere dagen gezien? We kunnen helpen. Ons Evergreen Window Cleaning %26 Home Maintenance-team zorgde ervoor dat Shoreline, Seattle en Eastside huizen er 25 jaar schoon, gastvrij en mooi uitzagen.

Niets zal je huis zo opfleuren als je ramen goed schoonmaken. Er zijn talloze tips voor het schoonmaken van ramen, van het maken van je eigen glazenreinigingsoplossing met azijn tot de oude krantentruc. Als je liever je eigen reinigingsoplossingen maakt, voeg dan twee eetlepels witte azijn toe aan een kleine emmer warm water (dit doodt echter geen bacteriën). Je kunt je ramen ook wassen met een sopje.

Vul een emmer met een eenvoudige oplossing van afwasmiddel en warm water, maar vermijd het maken van te veel zeepschuim, omdat deze verdere sporen achterlaten als ze mogen drogen. Begin met het wassen van ramen met een niet-schurende spons. Begin eerst met de frames, zodat je geen vuil water druppelt op schone ruiten. Een doekje met een natte spons zou het lukken, maar als ze erg smerig zijn, gebruik dan een mild reinigingsmiddel op hout of een specialistische reiniger op uPVC.

Maak de ruiten schoon door ze naar beneden te sponsen met warm zeepwater. Dompel een spons of het schuimgedeelte van een rakel in het water, knijp het overtollige eruit en wrijf zachtjes over het glas. Om het raam grondig te reinigen, adviseert Reinigingsdeskundige Lynsey Crombie. Veeg het rakelblad regelmatig af op een schone doek om te voorkomen dat er vuil rond smeert.

Verwijder het resterende water met een vochtige zeem of microvezeldoek en droog de vensterbank. Beide glasreinigers klampten zich vast aan het raam zonder te lopen, waardoor ze de moeilijkere vlekken doordringen. Om uw uitzicht streepvrij te houden (en uw lichtminnende kamerplanten tevreden), volgt u dit deskundige schoonmaakadvies van Carolyn Forte, directeur van het Good Housekeeping Institute Cleaning Lab. Deze stoffen laten zelf strepen achter, gescheiden van die welke achterblijven bij eventuele resterende reinigingsvloeistof.

Een glasreiniger van topkwaliteit breekt af en verwijdert vettige vingerafdrukken, vlekken en vuil zonder strepen achter te laten. We hebben tientallen van de beste glasreinigers onderzocht en getest om het gebruiksgemak, de formulering en de effectiviteit te evalueren. De beste manier is om je eigen glasreiniger te maken met witte azijn, maizena, water en etherische oliën. Windex presteerde beter dan zeven andere glasreinigers door vlekken en onzuiverheden consequent te elimineren en kristalhelder zicht en reflecties te produceren.

We hebben deze producten getest op hun vermogen om vuil en ziektekiemen op verschillende glas en andere oppervlakken te verwijderen en tegelijkertijd een streepvrije afwerking achter te laten. Een van de beste onderdelen van deze glasreiniger is dat hij geen residu achterlaat, zolang je maar een microvezeldoek gebruikt. Naast de vele toepassingen in huis, is het een uitstekend product voor het reinigen van glas, spiegels en chroom in uw auto. Als u echter wit PVC heeft, raadt Lynsey aan om een reiniger op crèmebasis of een bleekproduct te gebruiken om ze er nieuw uit te laten zien.

.