Waarom laat windex strepen achter op ramen?

Een groot probleem is de verdampingssnelheid. Als je je ramen schoonmaakt op een warme zonnige dag, verdampt het vloeibare deel van de oplossing snel en laat het een residu achter dat als strepen verschijnt. Is er een manier om ramen zonder strepen te wassen? Ik gebruik glasreiniger met papieren handdoeken, washandjes of schone vodden, en ik veeg de ramen in één richting af. Ze zien er in het begin prima uit, maar als het licht verandert of de zon doorschijnt, zien ze er vreselijk uit.

Sommige commerciële glasreinigers bevatten was, die een streperig residu kan achterlaten. Het wassen van ramen op een zonnige dag of het gebruik van warm water kan ook strepen veroorzaken, omdat de reiniger te snel droogt op de ramen. Veel professionals raden aan om ramen te wassen met gewone zeep en water en een rakel. Een kleine scheut vloeibaar afwasmiddel in een emmer half gevuld met koud water zou voldoende moeten zijn.

Breng de reinigingsoplossing aan met een spons of glazenwasser. Droog met een schone doek een kleine strook langs een rand van het raam om een droge plek te creëren waar de rakel kan starten. Verwijder vervolgens de reiniger door de rakel recht over het raam te trekken en het mes tussen de slagen door te drogen. Andere mensen zweren bij gelijke delen die alcohol en water wrijven, misschien met een eetlepel azijn toegevoegd.

Ik heb zelfs gehoord dat gewoon water en een microvezeldoek goed werken, hoewel ik het nog nooit heb geprobeerd. Controleer, ongeacht de methode, de literatuur van de fabrikant die bij uw ramen is geleverd, als u die hebt. Bepaalde reinigingsmiddelen, met name ammoniak, mogen niet op sommige soorten ramen worden gebruikt. We nodigen je uit om ons commentaarplatform te gebruiken om inzichtelijke gesprekken te voeren over problemen in onze community.

We behouden ons het recht voor om te allen tijde informatie of materialen te verwijderen die onwettig, bedreigend, beledigend, lasterlijk, lasterlijk, obsceen, vulgair, pornografisch, godslasterlijk, onfatsoenlijk of anderszins verwerpelijk zijn voor ons, en om alle informatie vrij te geven die nodig is om te voldoen aan de wet, regelgeving of overheid verzoek. We kunnen elke gebruiker die misbruik maakt van deze voorwaarden permanent blokkeren. Gedistilleerd water wordt aanbevolen omdat hard water de oorzaak kan zijn van de achtergebleven strepen en vuil. Hard water bevat een opeenhoping van opgeloste mineralen zoals calcium en magnesium die de boosdoeners zijn als het gaat om strepen.

Hoe verwijder ik deze film en maak ik de troebele glazen ramen schoon? Als je te veel schuim produceert terwijl je je glas schoonmaakt, ben je vatbaarder om strepen achter te laten. Vergeet de windex Als u op zoek bent naar de beste manier om uw ramen schoon te maken, heeft u waarschijnlijk alles wat u nodig heeft in uw voorraadkast voor een streepvrije glans. Vooral hard water heeft een hogere concentratie aan opgeloste mineralen zoals magnesium en calcium, wat vrijwel zeker zal resulteren in een lelijke, streaky puinhoop in combinatie met je reiniger. Elke keer als ik mijn spiegels schoonmaak, krijgen ze tonnen strepen en zien ze er bijna slechter uit dan voordat ik begon.

Een van de meest effectieve en populaire opties is Windex glasreiniger, maar u kunt ook Method gebruiken als u een natuurlijke en niet-giftige formule wilt. Voeg geen wasverzachter toe aan uw lading handdoeken - het kan een film achterlaten op glazen oppervlakken en de schittering verstoren. Deze materialen laten geen pluisjes achter en je kunt het t-shirt in de was gooien als je klaar bent. Kranten en microvezelhanddoeken zijn het beste voor het afvegen en drogen van ramen zonder het risico te lopen strepen achter te laten.

Toegegeven, er zijn veel geweldige schoonmakers op de markt die je ramen als nieuw kunnen laten sprankelen. Als je echter kokhalst naar de geur van azijn, kun je dit specifieke merk streepvrije reiniger bewaren voor gebruik op buitenglas.