Hoe maak je ramen buiten schoon als een professional?

Beide mannen zeiden dat het geheim is om gewoon water te gebruiken met een kleine hoeveelheid vloeibare afwasmiddel erin. U kunt hiervoor speciale zeep voor het wassen van ramen kopen als u dat wilt. Het tweede belangrijkste is om het juiste gereedschap te gebruiken om het glas schoon te maken. Pro's gebruiken een lamswolgereedschap dat ze over het glas wrijven.

Dit spreekt waarschijnlijk voor zich, maar als je twee vensters hebt, de ene recht boven elkaar, begin dan met een venster bovenop, zodat je er niet op druppelt die je al hebt schoongemaakt. Dit vangt overtollig water, druppels of morsen op en voorkomt dat je nog een puinhoop maakt terwijl je probeert schoon te maken. Dus deze webpagina (en de volgende over het schoonmaken van kleine ramen) beantwoordt deze vraag - om zowel huishoudens als professionals te helpen. Een deel van wat doe-het-zelf glazenpoetsen zo'n hele klus maakt, is dat huiseigenaren erop staan het te doen met opgezette papieren handdoeken of krant, spuitreiniger en een ton elleboogvet.

Gelukkig hoef je niet lang met dit belemmerde uitzicht te leven, want jij bent de volwassene die op het punt staat te leren hoe je de echt vuile ramen van je huis schoonmaakt. Een deel hiervan is misschien wat meer gespecialiseerd, maar je zou het allemaal moeten kunnen vinden in een grote ijzerhandel of een schoonmaakwinkel - een gespecialiseerde winkel voor glazenreinigingsartikelen is nog beter. Het maakt niet uit welk type of hoeveel ramen uw huis heeft, uw artillerie van glazenreinigingsproducten zal behoorlijk op elkaar lijken. Omdat mijn vrouw zei dat ze dit weekend de ramen wil schoonmaken, zal ik haar aanmoedigen om rekening te houden met het schoonmaakmiddel dat ze gebruikt.

Vaat wordt geschrobd, kleding wordt gewassen en vloeren worden gedweild, maar al die tijd worden ramen bijna nooit schoongemaakt. Begin met het dweilen van het raam met een sopje, ofwel met een echte dweilkop, of een handdoek, of andere reinigingsapparaten zoals een spons. Vraag je buren of verhuurder of er een professionele schoonmaakservice in de buurt is die je kunt huren, of zoek die professional zelf op. In de schoonmaakwinkel kun je veel geld uitgeven aan allerlei soorten glazenreinigingsmiddelen.

Mijn volgende pagina met gratis tips bespreekt hoe je het schoonmaken van kleine ramen kunt benaderen - Franse koloniale, loodlampen en lamellenramen. Als je je niet veilig voelt om je ramen solo schoon te maken of als je die tijd liever op iets anders gebruikt, is dat geen probleem. Of u nu kiest voor een winkel gekocht of een zelfgemaakte azijnreinigingsoplossing, begin met deze tips en technieken om ramen van binnen en van buiten schoon te maken om de klus snel en gemakkelijk te laten verlopen. Bescherming tegen vlekken is permanent, zolang het polymeer na elke regelmatige reiniging opnieuw wordt aangebracht.