Wat is de beste raamreiniger voor buiten?

De 5 beste raamreinigers om je glas te laten schitteren Hope's StreakFree glasreiniger (2-pack) Amazon. Better Life Natural Streak Free Glass Cleaner. Clean Magic Eraser Sheets hebben de voorkeur boven de standaard Magic Eraser-sponzen. Dit komt omdat de vellen (verkocht in verpakkingen van 1) flexibeler zijn en beter kleine spleten en hoeken kunnen bereiken.

Om een Magic Eraser Sheet te gebruiken, maakt u het nat, knijpt u het overtollige water eruit en veegt of schrobt u uw probleemoppervlak schoon. Een efficiënt hulpmiddel voor het wassen van ramen wordt altijd op prijs gesteld. De starterkit voor windex-glasreinigingsgereedschap, speciaal bedoeld voor buitenramen, bevat een handvat, vier paalsecties van 1 voet en een pad gedrenkt in een reinigingsmiddel. U kunt een verlengstang bevestigen (niet inbegrepen in de starterkit) om nog verder te reiken, en mogelijk de noodzaak om op een ladder te wankelen om uw ramen op de tweede verdieping schoon te maken, elimineren.

Om het gereedschap voor het reinigen van ramen te gebruiken, besproeit u het raam met water, reinigt u het met het schrobkussen met lange steel en spoelt u het af voor een streepvrije glans. Handdrogen is niet nodig en elke pad kan tot 20 ramen reinigen. We raden de Baban Window Squeegee aan, omdat de vierdelige paal kan worden gemonteerd tot 61 inch. Het aanpasbare ontwerp is voorzien van een comfortabele handgreep en een reinigingskop met zowel een rakel als een machinewasbare microvezeldoek.

Bovendien past een rubberen verbinding de reinigingskop aan zodat deze in contact kan komen met elke hoek van een raam. Met een gewicht van slechts 1,5 pond zal deze rakel waarschijnlijk uw spieren en gewrichten niet belasten. Cinch Glass Cleaner schijnt niet alleen ramen, maar in onze tests van het Good Housekeeping Institute snijdt het ook door vet. Gebruik het om keukenstof van apparaten, toonbanken, verlichtingsarmaturen en glazen kasten te verwijderen.

Onze keuze voor de beste algehele glasreiniger is Windex. Het reinigt eenvoudig en elimineert strepen beter dan alle andere producten die we hebben getest. Windex bleek zelfs de moeilijkste uitdagingen aan te kunnen. De reiniger op basis van ammoniak brak moeilijke verbindingen op en verwijderde consequent vuile, plakkerige, vettige vlekken op spiegels, ramen en andere oppervlakken.

Het schoonmaken van de buitenkant van ramen die niet losraken en in een kamer zakken, is geen gemakkelijke taak, vooral voor appartementsbewoners, tenzij je gevaarlijk op een raamrichel wilt wankelen. Terwijl de afdrukken zelf werden verwijderd, bleven resten van de olie op het raam achter en lieten zichtbare strepen achter. Vuile ramen zijn een hardnekkig probleem en ze hebben aanhoudende aandacht nodig om een huis er op zijn best uit te laten zien. En hoewel dit technisch gezien een recensie van glazenwassers is, kunt u de reiniger in andere contexten aanbrengen.

Bij het reinigen van ramen en spiegels met sprays in de lucht is geur een belangrijke en snel waarneembare factor. Een raam of spiegel ziet er schoon uit wanneer de oliën en het vuil worden verwijderd om een kristalhelder zicht of reflectie te onthullen. Terwijl ramen en spiegels kunnen achterblijven met vage tekenen van strepen, maken de langdurige, verfrissende geur van je favoriete etherische olie en de ongelooflijk lage prijs om het mengsel te maken de fout meer dan goed. We raden u ook aan om deze en alle schoonmaakproducten uit de buurt van kinderen te houden en de ventilatie zoveel mogelijk te verhogen tijdens het schoonmaken door ramen te openen en ventilatoren aan te zetten.

We ontdekten dat als je ramen schoonmaakt op een warme zonnige dag, je strepen krijgt, ongeacht het soort materiaal of product dat je gebruikt. Dit betekent dat ze zacht, duurzaam en absorberend zijn, perfect voor het reinigen van niet alleen ramen, maar bijna alles. Zet ventilatoren aan, open ramen en ga naar buiten voor frisse lucht bij de eerste tekenen van ongemak of irritatie. Als u echter een regenafstotende coating toevoegt aan uw buitenramen, autoruiten of zelfs glazen douchedeuren, zal het water oprollen en van het gecoate oppervlak rollen, waardoor het glas helder blijft.

De veelzijdige buitenreiniger kan niet alleen ramen aanpakken, maar ook terrasmeubilair, gevelbeplating en meer.