Wat is beter dan windex om ramen schoon te maken?

Onze keuze voor de beste algehele glasreiniger is Windex. Het reinigt eenvoudig en elimineert strepen beter dan alle andere producten die we hebben getest. windex bleek zelfs de moeilijkste uitdagingen aan te kunnen. De reiniger op basis van ammoniak brak moeilijke verbindingen op en verwijderde consequent vuile, kleverige, vettige vlekken op spiegels, ramen en andere oppervlakken.

Koop de Windex met azijnglasreiniger op Amazon, bij The Home Depot of bij Walmart. Sprayway Glass Cleaner kwam binnen als onze topkeuze vanwege zijn veelzijdigheid en hoe het dikke schuim gelijkmatig over oppervlakken bedekt, waardoor de reiniger harde vlekken en vuil kan binnendringen. Het werkte buitengewoon goed op glazen oppervlakken binnen en buiten en veegde schoon, waardoor een streepvrij oppervlak achterbleef. Overweeg ook Windex met Vineglasreiniger voor routinematige glasreiniging tegen een voordelige prijs.

Onze topkeuze, Hope's Perfect Glass Cleaner, is een geweldig allround reinigingsproduct dat uw glasoppervlakken sprankelend schoon en volledig streepvrij achterlaat. We vinden het ook leuk dat de formule vrij is van ammoniak. Hope's Perfect Glass Cleaner kost misschien iets meer dan je gemiddelde spray, maar we vinden het geweldig dat het de klus snel en met heel weinig elleboogvet klaart. Hoewel het meestal het beste is om specifieke glasreinigers voor verschillende oppervlakken te gebruiken, houden we van het idee om één product te hebben dat alles kan.

Deze spray belooft en levert streeploos reinigen van spiegels, ramen en meubels met glazen bovenkant. Het kan ook worden gebruikt op glazen tv-schermen, controleer gewoon altijd om er zeker van te zijn dat elektronica een glasreiniger aankan en spuit het eerst op een doek in plaats van rechtstreeks op het scherm te spuiten. We raden Hope's Perfect Glass Cleaner aan omdat het allerlei soorten glas en glanzende oppervlakken kan reinigen, waaronder ramen, spiegels, meubels met glazen bovenkant en zelfs sommige afgeschermde apparaten en tv's. De ammoniakvrije glasreiniger laat een streepvrije en sprankelende afwerking achter met minimaal schrobben en afvegen.

Na het testen van meer dan een dozijn glasreinigers, is onze favoriet Biokleen Glass Cleaner (verkrijgbaar bij Amazon), een milieuvriendelijke en mild ruikende krachtpatser. We houden ook van Chemical Guys Streak Free window clean Glass Cleaner (verkrijgbaar bij Amazon) als de beste optie voor het reinigen van smurrie van autoruiten, en onze keuze voor de beste prijs gaat naar Invisible Glass Glass Cleaner (verkrijgbaar bij Amazon). Milieuvriendelijke, ammoniakvrije Biokleen-glasreiniger laat ramen kristalhelder achter, heeft een gelijkmatige spray en geen geur. Aan de positieve kant zorgt de dikkere schuimconsistentie ervoor dat de reiniger niet naar beneden druppelt op oppervlakken.

Cinch Glass Cleaner schijnt niet alleen ramen, maar in onze tests van het Good Housekeeping Institute snijdt het ook door vet. Gebruik het om keukenstof te verwijderen van apparaten, toonbanken, verlichtingsarmaturen en glazen kasten. Windex Original Glass Cleaner is een klassiek voorbeeld van de If it ain't broke, repareer het niet. Het doet precies wat het hoort, door helder, streepvrij glas te creëren dat er schoner uitziet en grotendeels vrij is van schadelijke bacteriën.

Mensen reinigen al generaties lang ramen, douchecabines, glazen planken en meer met Windex. De zelfgemaakte versie is ook milieuvriendelijker. Je bespaart flessen van de stortplaats en de brandstof die zou zijn gebruikt om die flessen naar de winkel te brengen. Bovendien is een glasreiniger gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zoals gedistilleerde witte azijn, veel zachter op aarde dan de meeste voorgemengde reinigingsmiddelen.

Een ander voordeel is de mogelijkheid om het recept naar behoefte aan te passen. Je hebt volledige controle over de kwaliteit en verhoudingen van ingrediënten in een zelfgemaakte glazenreinigingsoplossing. Je weet precies wat er in zit, en als de formule een beetje vreemd aanvoelt, kun je deze aanpassen aan je voorkeuren. Combineer alle ingrediënten in een spuitfles en schud zachtjes samen.

We gebruikten citroen vanwege de schone, frisse geur, maar je kunt de etherische olie van je keuze gebruiken. Afwasmiddel biedt een eenvoudig, effectief reinigingsmiddel voor glazen oppervlakken en je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig om het te laten werken. Schermdoekjes die speciaal zijn ontwikkeld om elektronica schoon te maken, zijn altijd de beste optie voor het reinigen van een tv. Als u een glasreiniger in een afgesloten ruimte gebruikt of gevoelig bent voor chemische geuren en geuren, zijn natuurlijk geurende of ongeparfumeerde producten beschikbaar.

In combinatie met het doel van Windex om stortplaatsafval te verminderen, is de plastic fles die deze multioppervlaktereiniger bevat gemaakt van 100 procent gerecycled plastic. Hoewel Glass Plus niet zo moeiteloos hardnekkig vuil, vet of vlekken doorsnijdt als bepaalde hardere producten, is het geweldig voor die lichte, frequente reinigingen of voor het omgaan met eenmalige rommel, zoals de handafdruk van een peuter of een morsen op het aanrecht. Deze reiniger is ook een goede keuze voor het reinigen van auto's, omdat je hem zowel aan de binnen- als buitenkant kunt gebruiken, en ook op ramen, spiegels en koplampen. Het dikke schuim klampt zich vast aan verticale oppervlakken, zodat er geen plassen of druppels zijn om je zorgen over te maken bij het schoonmaken van de koelkastdeur, woonkamerramen of badkamerspiegel.

Met de toevoeging van zuurstofrijk bleekmiddel lost deze krachtige reiniger harde waterafzettingen op en laat het glas schoon en helder. Zelfs zonder chemicaliën is Better Life een krachtige reiniger die is ontworpen om vlekken en resten van spiegels, ramen, verlichtingsarmaturen en meer te verwijderen. We hebben de glasreinigers getest volgens een gevestigde rubriek waarin stond hoe goed het glas en andere oppervlakken werd schoongemaakt, en of het schoon en streepvrij werd weggeveegd. Beide glasreinigers klampten zich vast aan het raam zonder te lopen, waardoor ze de moeilijkere vlekken doordringen.

Verwijder vingerafdrukken van roestvrijstalen apparaten en laat een heldere, streepvrije glans achter op ramen en spiegels met Sparkle glasreiniger. Het gebruik van een reiniger op basis van ammoniak in een kleine, gesloten ruimte, zoals een badkamer, kan leiden tot hoesten en ongemak in de keel en borst. .