Wat is het beste om buitenramen mee te wassen?

Ramen van buitenaf schoonmaken Begin met het spoelen van de ramen met de slang, vul dan een emmer met schoon, koud water en voeg een paar druppels vloeibare afwasmiddel toe. Gebruik een zachte microvezeldoek om over het oppervlak van het raam te gaan. Gebruik voor hogere ramen een sponszwabber (of een zachte katoenen of microvezeldweil) op een paal. Om vlekken voorgoed te verwijderen, raadt Weingard de toepassing aan van 3 Star Barrier Glass Surface Protectant, een heldere polymeercoating.

Nadat de vlekken verdwenen zijn, doe je de coating gewoon met een stripapplicator en veeg je hem eraf, zegt hij. Bescherming tegen vlekken is permanent, zolang het polymeer na elke regelmatige reiniging opnieuw wordt aangebracht. Geological Survey zegt dat het de zuurgraad van azijn is waardoor de mineralen die achterblijven van hard water kunnen worden weggespoeld. Reinig alle andere delen van het raam om ervoor te zorgen dat ze er niet alleen goed uitzien, het werk ook goed.

Of u nu in een flatgebouw van vijf verdiepingen woont of uw eigen appartement met twee verdiepingen hebt, het schoonmaken van de ramen is noodzakelijk. Als uw raamscherm er bijzonder vuil uitziet, haal het eruit en was het met heet, sudsy water en een zachte borstel, spoel dan af en laat drogen voordat u het terugplaatst. Na verloop van tijd laat hardwaterafvoer van metselwerk of regen die door metalen raamschermen valt hardnekkige minerale vlekken achter op glas die normaal wassen niet kan wissen. Hierdoor kunt u genieten van de warmte van langere dagen en een weelderig uitzicht op de buitenkant door uw streepvrije en brandschone ramen.

Randy ging gewoon op pad om een paar ramen te testen en het volgende dat ik wist, had hij helemaal door het huis gewerkt, en werkte ook al aan enkele van de ramen op de bovenverdieping. Een magnetische raamreiniger is een fantastisch hulpmiddel om snel en veilig vuil en vuil van uw ramen te verwijderen. Plaats een plastic druppeldoek in de buurt van de vensterbank en de vloer onder het raam voordat u begint met schoonmaken. Je wilt het raam niet kapot maken door het te laten vallen, en je wilt jezelf niet snijden in het proces.

Streak- en vuilvrije ramen bieden een heerlijke manier om van het buitenleven te genieten, evenals een ononderbroken pad voor zonneschijn om het interieur van uw huis binnen te gaan. Daarom zou zelfs de meest ervaren reiniger kunnen profiteren van een schoonmaakdiplomacursus over de beste manier om buitenramen schoon te maken. Hier zijn twee methoden in drie stappen om streepvrije vensters thuis te krijgen; een voor beeldvensters en een andere voor vensters met meerdere panelen.