Wat is een veiliger alternatief voor windex?

Witte azijn is een van de meest populaire windex-vervangingen omdat het niet giftig, goedkoop is en geen strepen achterlaat. Meng een deel azijn tot ongeveer acht tot 10 delen water in een spuitfles, of in een emmer als je veel ramen tegelijk wast. Let op; niet gebruiken in combinatie met bleekmiddel. Het mengen van zure reinigingsproducten zoals Biokleen-glasreiniger met bleekmiddel kan chloorgas afgeven.

Nog iets anders dat je moet weten? Hoewel Biokleen glasreiniger vrij is van kunstmatige geur, bevat het wel essentiële oliën en daarom is dit misschien niet degene voor u als u een bekende allergie of reactie op etherische oliën heeft (omdat ze van nature allergenen bevatten). We kunnen Biokleen Glass Cleaner niet sterk genoeg aanbevelen. Naast het uitzonderlijk goed reinigen (evenals de toonaangevende producten op basis van ammoniak volgens onze tests), is het vervaardigd met behulp van hernieuwbare energiebronnen, is het dierproefvrij en wordt het uitsluitend gemaakt met biologisch afbreekbare ingrediënten op plantaardige en minerale basis. Als je niet gevoelig bent voor geurstoffen en op zoek bent naar een zachte maar relatief effectieve glasreiniger, dan is Method Glass+ Surface Cleaner ten zeerste aanbevolen.

Extra; geur die je ziet als geur, parfum of een etherische olie ie, e. Sinaasappelolie gebruikt in Biokleen-glasreiniger. Het is een horloge voor als je een allergische huid of zelfs astma hebt. Multifunctionele reiniger Meng 2 eetlepels zuiveringszout met 1 pint warm water in een spuitfles.

Voeg een scheutje citroensap of een scheutje azijn toe om vet te snijden. Wanneer u ontsmettingsalcohol toevoegt aan uw Windex-alternatief, verdampt uw reiniger sneller om strepen en vlekken te voorkomen. Bovendien krijgt u een reinigings- en desinfecterende boost van het extra ingrediënt, onthoud gewoon dat ontsmettingsalcohol brandbaar is en veilig moet worden bewaard. Alcohol wrijven is ook een veilige reinigingsoplossing voor vlekken en plakkerige rommel.

De goedkoopste manier om een spiegel of raam schoon te maken zonder Windex te gebruiken, is door gewoon water te gebruiken. Hoewel glasreiniger beter zal werken dan water bij het verwijderen van opgehoopt vuil, kunt u, als u het type persoon bent dat regelmatig reinigt, waarschijnlijk meestal rondkomen met water en elleboogvet. Een andere goede keuze voor een veilige glasreiniger komt van Sustainable Earth. Dit product biedt ammoniak- en alcoholvrije optie voor diegenen die op zoek zijn naar een natuurlijker reinigingsproduct.

U bespaart niet alleen geld en creëert een minder giftige omgeving in uw huis, maar u doet ook iedereen goed door milieuvriendelijke Windex-alternatieven te kiezen. Kraanwater kan mineralen en andere deeltjes bevatten die ramen en spiegels kunnen bevlekken en krassen, dus gedestilleerd water is een schoner alternatief. Als alternatief heeft het een penetrante geur, verwijdert het mogelijk geen vuil zoals Windex en kan het een paar pogingen vergen om precies de juiste reinigingsverhouding te krijgen, vooral als u strepen of slechte reinigingsprestaties opmerkt. Als u op zoek bent naar een plantaardige glasreiniger, is Seventh Generation een uitstekend Windex-alternatief.

Als doe-het-zelf niet jouw ding is, maar je bent nog steeds geïnteresseerd in het vervangen van Windex door een gezonder alternatief, dan is hier de lijst voor jou. Om een veilig en effectief alternatief voor glasreiniger te maken, hebt u alleen water, azijn, ontsmettingsalcohol, afwasmiddel en enkele microvezelhanddoeken nodig. Een mix van ontsmettingsalcohol, azijn, maizena en water is een uitstekend Windex-alternatief omdat het niet giftig, relatief gemakkelijk te maken, streepvrij en goedkoop is. Als je de geur van azijn niet lekker vindt, is hier een Windex-alternatief dat je kunt aanpassen met natuurlijke geuren.

Als je op zoek bent naar een kant-en-klaar alternatief voor Windex dat niet giftig is en gemaakt is met plantaardige ingrediënten, probeer dan Seventh Generation Free %26 Clear Glass Cleaner. Andere alternatieven zijn volledig natuurlijk, maar deze is effectief en heeft een lager toxiciteitsniveau dan Windex. Dus waarom zou je de irritatie niet overslaan en leren hoe je een spiegel schoonmaakt zonder Windex? Deze veilige en effectieve alternatieven werken net zo goed als commerciële glasreinigers en bevatten zelfs enkele van dezelfde veilige ingrediënten zoals water en isopropylalcohol. Nu u zes verschillende Windex-alternatieven kent, is het tijd om te beslissen welke het beste bij u past.

Glass Plus is een solide alternatief voor Windex als u de voorkeur geeft aan een ammoniakvrije oplossing en geen doe-het-zelfoplossing wilt proberen. .