Is dageraad afwasmiddel goed voor het wassen van buitenramen?

Gebruik bijvoorbeeld Dawn Afwaszeep, wanneer uw buitenramen al lang moeten worden schoongemaakt of als u renovaties in uw huis hebt ondergaan waardoor alles bedekt is met stof en vuil. Dit vraagt om een beetje extra pit om de ramen schoon te krijgen. Professionele glazenreinigers gebruiken vaak afwaszeep zoals Dawn of Joy om hun ruitenwissers te helpen glijden. Schotelzepen zijn echter ontvetters die bestaan uit bijna 100% oppervlakteactieve stoffen, dus ze bevatten veel schuim.

Daarover in een minuut meer. Afwasmiddel is niet ontworpen voor het reinigen van ramen, hoewel velen het gebruiken en geen problemen hebben. Papieren handdoeken kunnen pluisjes of stof produceren waardoor uw ramen er minder schoon uitzien ondanks de wonderen van de Dawn-glazenreinigingsbehandeling. Test dit de volgende keer uit, raak een stuk glas aan voor een klant en laat een handafdruk achter, was je handen met zonsopgang en droog ze af met een schone handdoek.

Als ik spiegels was of strepen op mijn binnenramen zie, neem ik een nieuwe, schone Mr Clean-gumspons (of de goedkopere versie uit de Dollar-winkel), en veeg of polijst met de droge spons, ze schitteren. Ik gebruik Dawn omdat het mild is, net zo goed werkt als al het andere dat ik heb geprobeerd en miljoenen gebruiken het om hun vaat schoon te maken die hun kinderen eten. Hallo jongens, mijn schoonmaakster heeft ook de glazenwassers gedumpt voor een zeepformule met de rakel, maar ze gebruikt Fabuloso,,,,,,, en laat me je vertellen dat het fantastisch is - oh. Als u uw ramen op de heetste tijd van de dag in direct zonlicht wast, droogt de zon de reinigingsoplossing voordat deze het bekledingproces kan voltooien.

Ik probeer geen soapoorlogen te beginnen, maar vroeg me gewoon af, aangezien er zoveel verschillende opties voor ochtendzeep in een winkel zijn of ze allemaal dezelfde reinigingskracht hebben of dat de ene geur beter is dan de andere. Ik heb Dawn altijd gebruikt om mijn leesbril schoon te maken, het maakt ze ook zo goed schoon en ik droog ze gewoon af met een schone, zachte doek nadat ik in de gootsteen heb gespoeld. Als iemand die ramen schoonmaakt voor de kost - geloof het of niet, veel hoogbouw raamreinigers gebruiken Dawn afwasmiddel.