Wat is de beste manier om buitenramen schoon te maken?

Spuit een streepvrije raamreiniger op het glas of op een schone microvezeldoek en veeg af, Meng een deel water tot een deel azijn in een kleine emmer, Dompel een schone microvezeldoek of dweilkop in de oplossing en bevestig deze aan de dweilhendel, schrob uw buitenramen met de dweil. Beeldvensters vragen om grote gereedschappen. De lange stoffen kop van een stripapplicator neemt veel zeepwater op en slaat vuil los zonder krassen op het glas. Voor een reinigingsoplossing gebruikt Weingard slechts een scheutje afwasmiddel in een emmer warm water, hoe minder schuim, hoe beter.

Als het gaat om raamkozijnen en behuizingen aan de buitenkant, is een hogedrukreiniger geweldig. De meesten van ons hebben dat niet, dus pak een borstel met nylon kop als je dat niet doet, vul hem met een beetje zeep, water en azijn. U kunt dezelfde verdunning gebruiken die we hebben gebruikt voor het reinigen van het glas, alleen op kleinere schaal. Als extra voorzorgsmaatregel, voer nooit een hoge glazenreiniging uit zonder iemand binnen schreeuwafstand te hebben in geval van een onbedoelde val.

Bescherming tegen vlekken is permanent, zolang het polymeer na elke regelmatige reiniging opnieuw wordt aangebracht. Zolang je de juiste techniek gebruikt om je buitenramen twee keer per jaar schoon te maken, kun je ze mooi en helder houden. Je wilt het goed doen, dus je hoeft pas na te denken over het schoonmaken van je ramen tot de volgende grondige reiniging. Als je bijzonder hoge ramen hebt of een grote schoonmaakklus hebt, is dit een perfect moment om de professionals binnen te halen.

Maar laten we gewoon een zeer eenvoudige nomenclatuur gebruiken om de delen van ramen te bespreken waar we als schoonmakers ons mee bezig zullen houden. U wilt geen buitenramen schoonmaken op een zonnige of warme dag, omdat die zon en hitte uw reinigingsproduct daadwerkelijk op het raam kunnen bakken. De veiligste manier om onbereikbare ramen schoon te maken, is door je voeten stevig op de grond te houden en de ramen schoon te maken met een slang en uitschuifbare rakel. Stof en vuil kunnen zich ophopen in de dorpels van uw ramen, en als dat eenmaal nat wordt, blijft u achter met modderige strepen om op te ruimen.

Bewolkte dagen, kouder weer, vroege ochtenden of avonden zijn je vrienden als het gaat om het schoonmaken van buitenramen. Als u hulp nodig heeft bij het schoonmaken van uw buitenramen die u niet kunt bereiken, neem dan vandaag nog contact op met Evergreen Window Cleaning and Home Maintenance. Buitenramen hebben meestal meer vuil dan binnenramen, dus ze hebben extra aandacht voor detail nodig bij het schoonmaken. Gebruik geen commerciële raamreinigers en schrob in plaats daarvan uw ramen met een eenvoudige oplossing van schoon, koud water en vloeibaar afwasmiddel.