Hoeveel dageraad gebruik je om ramen schoon te maken?

Voeg gelijke delen azijn en heet water toe aan een spuitfles en meng er dan 1 theelepel Dawn door. Houd een spuitfles gewoon water klaar. U kunt een rakel of schrobborstel gebruiken om de reiniger op de ramen aan te brengen. Spoel het af met het water.

Soms snijdt glasreiniger het gewoon niet. Bijvoorbeeld wanneer uw buitenramen al lang te laat zijn voor een schoonmaak of als u renovaties in uw huis hebt ondergaan waardoor alles bedekt is met stof en vuil. Dit vraagt om een beetje extra pit om de ramen schoon te krijgen. Professionele glazenreinigers gebruiken vaak afwaszeep zoals Dawn of Joy om hun ruitenwissers te helpen glijden.

Schotelzepen zijn echter ontvetters die bestaan uit bijna 100% oppervlakteactieve stoffen, dus ze bevatten veel schuim. Daarover in een minuut meer. Als je nieuwere vensters hebt, google dan de naam zoals Pella Windows Cleaning Guidelines om te zien of je ramen in deze categorie vallen. Na een barbecue kan het intimiderend zijn om na te denken over het schoonmaken van al het gekookte voedsel van je grill.

Als u het moeilijk vindt om hardwatervlekken te verwijderen of als uw ramen al jaren niet zijn schoongemaakt, overweeg dan om een lokale glazenreiniger in te huren - goed voor hen en de lokale economie. Als je een opeenhoping van deze witte vlekken hebt en je normale reinigingsoplossing ze niet verwijdert, maak je geen zorgen. De volgende keer dat je een groot schoonmaakproject moet aanpakken, probeer dan Dawn afwasmiddel en azijn te gebruiken om die harde vlekken en vuile plekken te verwijderen. Ik gebruikte dezelfde oplossing ook binnenshuis door eerst het raam met dezelfde oplossing op een goed uitgewrongen doek schoon te maken en vervolgens te knijpen.

Vouw een oude handdoek langs de vensterbank om wat water en zeep op te vangen die tijdens het schoonmaken door het glas kunnen druppelen. Gebruik ontsmettingsalcohol, die niet zuur is en granietoppervlakken reinigt en desinfecteert, waardoor ze vuilvrij en glanzend blijven. Ik maakte mijn schuifdeur schoon die VOL zat met vingerafdrukken van de kinderen en krassende vuilvlekken van de honden. Spoel je microvezeldoek af totdat het water schoon is voordat je het volgende gedeelte van het raam schoonmaakt.

Als je klaar bent met schoonmaken, verwijder dan voorzichtig de zeilen en geef je planten en de omgeving water voor de veiligheid. Nadat ze schoon en droog zijn, spuit je ze weg met Scotchgard Water Sheild om toekomstige vuil en vlekken af te weren. Een volgeling zei dat ze een spuitfles gebruikte om de reinigingsoplossing aan de binnenkant van haar ramen te spuiten en vervolgens een rakel gebruikte om deze te verwijderen.