Wat is de beste manier om ramen schoon te maken zonder te strepen?

Meng een deel gedestilleerde azijn tot 10 delen warm water in een spuitfles. Veeg het raam af met een zachte, schone, pluisvrije microvezeldoek of papieren handdoek om stof te verwijderen voordat u uw oplossing spuit en spuit vervolgens het hele oppervlak. Meng een kopje gedestilleerde azijn met een kopje heet water in een spuitfles en draai vervolgens om te mengen. Het warme water helpt bij het verwijderen van vastzittende smurrie.

Het enige dat u hoeft te doen, is een oplossing maken die half witte azijn en half koud kraanwater is. Sommige mensen zeggen dat appelciderazijn beter werkt, maar het is een stuk duurder, vooral als je veel ramen hebt. Nu weet je hoe je een raam zonder strepen moet schoonmaken; je kunt genieten van een met licht gevuld huis, volledig vlekvrij. Gebruik een droge borstel of stofopzetstuk op uw stofzuiger om stof of spinnenwebben van rond de hoeken van de ramen en de vensterbanken weg te vegen.

Kristalheldere ramen binnen en buiten zijn de beste manier om een goede en blijvende indruk te maken, daarom hebben we de beste tips van experts verzameld om uw ramen professioneel schoon te maken. U wilt het rakelblad bij elke neerwaartse slag afvegen, zodat u geen vuil water op het raam opnieuw aanbrengt. Een van de meest effectieve en populaire opties is windex glasreiniger, maar u kunt ook de methode gebruiken als u een natuurlijke en niet-giftige formule wilt. Borstel vervolgens de vensterbank naar beneden en gebruik een stofbak of stofzuiger om alles op te pakken dat op de vensterbank en de vloer is gevallen.

We raden aan om warm zeepwater te gebruiken, maar gebruik niet te veel afwasmiddel, omdat te veel luchtbellen sporen achterlaten op uw ramen. Het wordt vaak aanbevolen om de glazenreiniger rechtstreeks op uw microvezeldoek, krant of t-shirt te spuiten in plaats van op het glas. Scrim is gemaakt van linnen; je kunt synthetische alternatieven gebruiken, zolang ze maar geschikt zijn voor het reinigen van ramen. Als het gaat om de techniek die wordt gebruikt om de ramen te wassen, lijkt het erg op binnenshuis wassen; gebruik de reinigingsmethode binnenshuis en zorg ervoor dat je het hele deel van glas bedekt, 'voegt Ray eraan toe.

Als je liever je eigen reinigingsoplossingen maakt, voeg dan twee eetlepels witte azijn toe aan een kleine emmer warm water (dit doodt echter geen bacteriën). Als je te veel schuim produceert terwijl je je glas schoonmaakt, ben je vatbaarder om strepen achter te laten. Je zult merken dat ze snel verdwijnen als je lichte, snelle bewegingen gebruikt over de overspanning van de tafel, spiegel of raam. Het gebruik van glasreiniger op deze stoffen is geen geweldig idee, omdat ze over de tafel kunnen smeren en nog meer rommel kunnen creëren.

Alicia Johnson, de eigenaar van Cleaning Green LLC uit West Covina (opent in een nieuw tabblad), vertelde ons dat om ervoor te zorgen dat het absoluut brandschoon is en er geen strepen achterblijven, de tool die u gebruikt belangrijker is dan de reinigingsoplossing.