Wat gebruiken professionele raamreinigers om ramen schoon te maken?

Aanbrengen met een spons en gebruik een krasvrij scrubby pad of. Ik haat het om degene te zijn die de kat uit de zak laat, omdat er veel glazenwassers zijn die angstvallig hun geheime formule bewaken, maar ik zie geen zin in om het niet te vertellen. In de winkel voor schoonmaakartikelen kunt u veel geld uitgeven aan allerlei soorten reinigingsmiddelen voor het reinigen van ramen. Ik heb er veel van geprobeerd en lijkt altijd terug te komen naar Palmolive (zacht voor de handen en doet het geweldig).

Sommige mensen raden azijn aan in warm water. Het grootste probleem hiermee is dat het niet opduikt. Het schuim is belangrijk om het rubber te smeren als het over het glas gaat, waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om de rakel te draaien. Ze helpen het water langer op het glas te houden en maken het ook gemakkelijker om watervlekken te zien die moeten worden afgeveegd.

. Laten we het eerst hebben over de reinigingsoplossing. Niets bijzonders hier, alles wat je nodig hebt is een emmer gevuld met een tot twee liter water en wat afwasmiddel. Ik ben vrij bijzonder over het soort afwasmiddel dat ik gebruik, maar de meeste zullen ongeveer net zo goed werken.

Ik gebruik blue dawn afwasmiddel. Ik giet ongeveer twee eetlepels zeep in voor elke gallon die ik water erin doe. Als je echt harde minerale afzettingen op je raam hebt, kan het goed voor je zijn om een eetlepel of twee appelciderazijn of witte azijn in je oplossing te dumpen. De azijn breekt de harde waterafzettingen sneller af dan zonder, dan doet hij het zonder, dus als de schraper zelf er niet af kan komen, wil je wat appelciderazijn aan je oplossing toevoegen en het dan opnieuw proberen.

Het enige wat je nodig hebt is een rechthoekige emmer. Het moet deze vorm hebben, want je applicator past niet in een ronde emmer. Vervolgens hebt u, zoals hierboven vermeld, een applicator en hoes nodig. Deze zijn goedkoper als ze samen worden gekocht.

Dit is wat wordt gebruikt om het zeepwater op het glas te doen. U wordt geadviseerd om de beste kwaliteit te krijgen die u kunt, omdat dit vrij goedkope artikelen zijn. Je hebt een paar mesjes nodig, ik raad een 6-rakel en een 12-rakel aan. Als u uw apparatuur alleen gebruikt om uw huis schoon te maken, heeft u geen groter mes nodig.

Als je een eigen winkel hebt en je etalage wilt schoonmaken, dan kan een 18 rakel handig zijn. Mogelijk hebt u een kleine ladder of treden nodig. Je kunt lezen over de beste glazenreinigingsladders Je hebt misschien ook een microvezeldoek nodig, maar keukenhanddoek kan ook net zo goed zijn als je gewoon thuis schoonmaakt. Methode Gebruik een royale spuit van een afwasmiddel van goede kwaliteit (zoals deze) vul je emmer met een sopje.

U hoeft geen azijn toe te voegen voor het reinigen van ramen. Spuit een beetje van dezelfde afwasvloeistof op je applicator en wrijf het in (belangrijk) met je vinders. Dompel je applicator in de emmer en spoel hem rond. Knijp vervolgens in uw applicator met uw hand om hem voorzichtig te bedraden zodat hij niet overal druppelt.

Zeep bovenop het glas en maakt swirly patronen. Gebruik het schuursponsje aan het uiteinde van de applicator om hardnekkige vlekken te schrobben. Hoe het lemmet verticaal aan de linkerbovenkant van het glas (als u linkshandig bent, doe dan het omgekeerde). Schuif met een zeer slappe pols van links naar rechts met de bovenkant van het blad ongeveer een centimeter voor de onderkant van het blad, onthoud dat dit met het blad verticaal is.

Je zou het water van de onderkant van het mes naar boven moeten zien vallen. Draai de hoek voordat je het frame krijgt met de bovenkant van het blad die het draaien doet (met de klok mee) en gewoon het frame mist. Reis terug langs het glas, deze keer naar rechts met de bovenkant net voor de bodem, zodat het water weer van de bodem op het blad valt. Blijf naar de bodem van het glas gaan.

Gebruik nu de microvezel keukenhanddoek om EENMAAL rond de rand van het glas te vegen. Als je een klein venster hebt dat open kan in de vorm van een grote brievenbus, gebruik dan het 3' mes. Als dit allemaal te veel moeite klinkt, kun je voor buitenramen een penseel zoals deze gebruiken. U kunt ze vervolgens afspoelen en het glas drogen zoals hierboven beschreven.

Het enige dat u nodig hebt om briljant schone ramen te bereiken, is een beetje afwasmiddel en warm water. Het is niet nodig om dure afwasvloeistof te kopen, want de goedkope dingen zullen het werk net zo goed doen zolang je maar een klein beetje gebruikt. Ontvang 0000 Ultrafijne staalwol of bronswol. Het is veilig voor ramen en kan helpen om watervlekken, insecten of vastzitten op vuil te verwijderen.

Je hebt niet veel tools nodig om ramen schoon te maken, maar je moet de juiste gebruiken als je goede resultaten wilt behalen. Vaak hebben ramen kleuren aan de binnenkant en snijdt het scheermes er dwars doorheen, wat je veel geld, tijd en stress kost. Wat je bij de meeste professionele glazenwassers vindt, is zelfs dat ze ramen urenlang niet polijsten, omdat dit uiteindelijk strepen achterlaat die moeilijk te verwijderen zijn. Dit spreekt waarschijnlijk voor zich, maar als je twee vensters hebt, de ene recht boven elkaar, begin dan met een venster bovenaan, zodat je er niet op druppelt die je al hebt schoongemaakt.

Begin vervolgens in de bovenhoek van het glas, maak aan één kant een smalle strook van het venster van boven naar beneden schoon. Nadat je het water uit het raam hebt gehaald, neem je je droge handdoek en droog je de randen rond het raam af, doe dan een stap terug onder een andere hoek en kijk of er plaatsen zijn waar nog water op het raam staat. Hulpstukken kunnen schrobborstels bevatten met zachte borstelharen die geen krassen op glas, microvezelreinigingsdoeken en pluche T-bar raamreinigingsdoeken die op de voorkant passen en aan de handgrepen worden vastgeschroefd. Professionals volgen een exact proces om uw ramen schoon te maken, zodat de resultaten helder en onberispelijk zijn zonder strepen of vlekken wanneer ze klaar zijn.

Geloof me, als een van de randen van je rakel van het glas komt, moet je het raam afvegen met je droge handdoek, wat tijd toevoegt aan het reinigingsproces. Als u op zoek bent naar een speciale oplossing voor het wassen van ramen, dan biedt Karcher hun glasreinigingsconcentraat aan. De meeste professionele glazenwassers hebben hun eigen „geheime” methoden om ramen brandschoon te maken. Nadat u het scheermes in een hoek van 45° hebt gebruikt en overtollig vuil of ophoping op het oppervlak hebt verwijderd, maakt u het raam opnieuw nat met de oplossing.

Ze hebben normaal gesproken een lange uitschuifbare paal waarop ze de lengte kunnen aanpassen om verschillende raamhoogtes te bereiken. .