Is glasreiniger beter dan windex?

Het is krachtig genoeg om vet- en voedselvlekken op verschillende oppervlakken te breken zonder vlekken of strepen achter te laten. windex presteerde beter dan zeven andere glasreinigers door vlekken en onzuiverheden consequent te elimineren en kristalhelder zicht en reflecties te produceren. Isopropylalcohol (IPA), vaker wrijfalcohol genoemd, is een ander veel voorkomend actief ingrediënt dat wordt aangetroffen in glazenreiniger. Net als ammoniak snijdt het effectief door vet en andere taaie grunge, verdampt het extreem snel en doodt het vele soorten ziektekiemen.

Onze topkeuze, Hope's Perfect Glass Cleaner, is een geweldig allround reinigingsproduct dat uw glasoppervlakken sprankelend schoon en volledig streepvrij achterlaat. We vinden het ook leuk dat de formule vrij is van ammoniak. Hope's Perfect glasreiniger kost misschien iets meer dan je gemiddelde spray, maar we vinden het geweldig dat het de klus snel en met heel weinig elleboogvet klaart. Hoewel het meestal het beste is om specifieke glasreinigers voor verschillende oppervlakken te gebruiken, houden we van het idee om één product te hebben dat alles kan.

Deze spray belooft en levert streeploos reinigen van spiegels, ramen en meubels met glazen bovenkant. Het kan ook worden gebruikt op glazen tv-schermen, controleer gewoon altijd om er zeker van te zijn dat elektronica een glasreiniger aankan en spuit het eerst op een doek in plaats van rechtstreeks op het scherm te spuiten. We raden Hope's Perfect Glass Cleaner aan omdat het allerlei soorten glas en glanzende oppervlakken kan reinigen, waaronder ramen, spiegels, meubels met glazen bovenkant en zelfs sommige afgeschermde apparaten en tv's. De ammoniakvrije glasreiniger laat een streepvrije en sprankelende afwerking achter met minimaal schrobben en afvegen.

Windex Original Glass Cleaner is een klassiek voorbeeld van de If it ain't broke, repareer het niet. Het doet precies wat het hoort, door helder, streepvrij glas te creëren dat er schoner uitziet en grotendeels vrij is van schadelijke bacteriën. Mensen reinigen al generaties lang ramen, douchecabines, glazen planken en meer met Windex. We ontdekten dat de natuurlijke reiniger opmerkelijk goed presteerde op glazen oppervlakken met gemiddeld vuil, vuil en vlekken.

Voor de beste resultaten, geef het inductiebereik na elk gebruik een snelle spritz met Weiman's kookplaatreiniger en veeg weg met de zachte, microvezeldoek die bij deze aankoop wordt geleverd. Als glasreiniger bij uitstek voor de professionele schoonmaakploeg van West Clean, bevat deze spray geen ammoniak, maar doet het nog steeds uitstekend werk bij het reinigen. Laten we de formules snel bekijken om u te helpen de ingrediënten in Glass Plus en Windex beter te begrijpen. Mijn tests brachten geen significante prestatieverschillen aan het licht tussen Windex en Glass Plus, maar verschillende andere bedrijven voerden soortgelijke experimenten uit.

Hoewel het geweldig is voor de buitenkant van de auto, kunt u de Rain-X ook gebruiken op douchedeuren, huisramen en andere glazen oppervlakken die vaak in contact komen met water. Met die winkeloverwegingen in gedachten, kiest u uit deze aanbevelingen een glasreiniger die het beste bij uw behoeften past. Ik heb elke glasreiniger drie keer op het mengsel gespoten en vervolgens afgeveegd met een gevouwen papieren handdoek. Naast dat een klein verschil, waren zowel Glass Plus als Windex Ammonia-Free gemakkelijk te gebruiken en deden ze het werk.

Azijn staat bekend om zijn desinfecterende en bindingsbrekende zure eigenschappen en veroorzaakt geen schade wanneer het rechtstreeks op glazen oppervlakken wordt aangebracht. Deze spray-on reiniger wordt geleverd in een fles van 22 ounce en is voorzien van een formule die vet en vuil oplost zonder delicate glazen oppervlakken te krassen of te ontsieren. schonere ramen helpen u beter te zien, wat uw zicht in de woonkamer of uw zicht tijdens het rijden kan verbeteren. De Rain-X glasreiniger heeft regenwerende eigenschappen die uiteindelijk zorgen voor een duidelijker zicht tijdens het rijden door regenbuien.

Elke glasreiniger onderging twee gestandaardiseerde tests om te bepalen hoe goed ze bespoten, gereinigd en gedroogd zijn. Het schoonmaken van glas is een gemakkelijke huishoudelijke klus om over te slaan, dat wil zeggen, totdat alles wat je ziet strepen vuil, eilanden van stof en vuile vingerafdrukken zijn. Veilig voor inductiekookplaten, dit reinigingsproduct verschilt van de meeste andere glasreinigers omdat het een crème is die moet worden ingewreven, geschrobd en vervolgens moet worden afgeveegd of gepolijst. .