Wat reinigt glas beter dan windex?

Onze keuze voor de beste algehele glasreiniger is Windex. Het reinigt eenvoudig en elimineert strepen beter dan alle andere producten die we hebben getest. windex bleek zelfs de moeilijkste uitdagingen aan te kunnen. De reiniger op basis van ammoniak brak moeilijke verbindingen op en verwijderde consequent vuile, kleverige, vettige vlekken op spiegels, ramen en andere oppervlakken.

Koop de Windex met azijnglasreiniger op Amazon, bij The Home Depot of bij Walmart. Sprayway Glass Cleaner kwam binnen als onze topkeuze vanwege zijn veelzijdigheid en hoe het dikke schuim gelijkmatig over oppervlakken bedekt, waardoor de reiniger harde vlekken en vuil kan binnendringen. Het werkte buitengewoon goed op glazen oppervlakken binnen en buiten en veegde schoon, waardoor een streepvrij oppervlak achterbleef. Overweeg ook Windex met Vineglasreiniger voor routinematige glasreiniging tegen een voordelige prijs.

De beste glasreiniger kan variëren afhankelijk van het beoogde gebruik, wat betekent dat de reiniger voor een glazen kookplaat niet de beste keuze is voor een spiegel. Voor algemene glasreiniging is de beste algemene optie in de bovenstaande line-up echter Sprayway Glass Cleaner, een veelzijdige schuimende aerosolglasreiniger die werkt op spiegels en ramen en ook roestvrij staal, chroom, tegels, porselein, email, door de fabrikant getinte ramen, stenen werkbladen en vettig glanst afzuigkappen. De meeste doe-het-zelf-glasreinigers gebruiken water als basis. We raden aan om gedestilleerd water te gebruiken in plaats van water uit de kraan.

Het is zuiverder, houdbaar en laat minder snel vlekken of vlekken achter. Dit eenvoudige zelfgemaakte schonere recept is snel te mengen en kan eenvoudig worden aangepast met je favoriete etherische olie. Als we Better Life Glass Cleaner alleen op reinigingskracht zouden beoordelen, zou dit een topaanbeveling zijn. We zijn ook onder de indruk dat deze reiniger slechts vier ingrediënten bevat.

Windex Original Glass Cleaner is een klassiek voorbeeld van de If it ain't broke, repareer het niet. Het doet precies wat het hoort, door helder, streepvrij glas te creëren dat er schoner uitziet en grotendeels vrij is van schadelijke bacteriën. Mensen reinigen al generaties lang ramen, douchecabines, glazen planken en meer met Windex. Hoewel veel van de reinigingsmiddelen alcohol bevatten, een bekend ontsmettingsmiddel, zijn hun formules niet ontworpen om ziektekiemen en bacteriën te elimineren (tenzij expliciet vermeld op het etiket).

De Rejuvenate glasreiniger heeft een krachtige stoot tegen zeepresten, hard water, roest en andere resten. Azijn is een smaakmaker die kan dienst doen als reinigingsmiddel als je geen fan bent van de zure geur, voeg een paar druppels van je favoriete etherische olie toe voor een aangepaste geur. De ammoniakvrije glasreiniger laat een streepvrije en sprankelende afwerking achter met minimaal schrobben en afvegen. Omdat glazen oppervlakken, zoals spiegels en ramen, regelmatig worden schoongemaakt en regelmatig worden aangeraakt, is het belangrijk om te begrijpen wat er precies in hun reinigingsproducten zit.

Puracy natuurlijke glasreiniger maakt gebruik van decylglucoside, een reiniger op plantaardige basis, in plaats van agressieve chemicaliën zoals ammoniak, en de aangename geur komt van biologische etherische olie van citroengras. Deze milieuvriendelijke glasreiniger laat ramen kristalhelder achter en heeft een gelijkmatige spray, geen geur en is veilig voor huizen met kinderen en huisdieren. Test voor andere reinigingsmiddelen altijd eerst een klein plekje op een verborgen locatie om er zeker van te zijn dat deze het oppervlak niet beschadigt. En omdat veel zelfgemaakte schonere recepten ingrediënten vereisen die je al bij de hand hebt, kun je zonder extra kosten een fles doe-het-zelf-glasreinigingsoplossing door elkaar halen.

Het enige wat je hoeft te doen is witte azijn in een spuitfles doen en je glazen oppervlakken goed besproeien met de onverdunde azijn. Polyquaternium-95 wordt beschouwd als een groen polymeer dat streepvrij, vlekkeloos en gemakkelijk schoon kan maken. De twee aerosolproducten, Weiman Glass Cleaner en Stoner Invisible Glass Cleaner, bleken ook krachtig te zijn. Als u kiest tussen deze glas- en oppervlaktereiniger en een gewoon supermarktproduct, is Seventh Generation spray de superieure keuze.

Glasreinigers verwijderen vlekken en vuil dat ramen en spiegels kan vertroebelen zonder te strepen, maar ze zijn niet allemaal gelijk gemaakt. Deze reiniger kan rechtstreeks in grote hoeveelheden op glazen oppervlakken worden aangebracht en vervolgens worden afgeveegd met een spons, rakel of doek of papieren handdoek. .