Waarmee maak je externe ramen schoon?

Spuit een streepvrije raamreiniger op het glas of op een schone microvezeldoek en veeg af, Meng een deel water tot een deel azijn in een kleine emmer, Dompel een schone microvezeldoek of dweilkop in de oplossing en bevestig deze aan de dweilhendel, schrob uw buitenramen met de dweil. Als het gaat om raamkozijnen en behuizingen aan de buitenkant, is een hogedrukreiniger geweldig. De meesten van ons hebben dat niet, dus pak een borstel met nylon kop als je dat niet doet, vul hem met een beetje zeep, water en azijn. U kunt dezelfde verdunning gebruiken die we hebben gebruikt voor het reinigen van het glas, alleen op kleinere schaal.

Als uw raam alleen toegankelijk is via een ladder, is veiligheid de belangrijkste overweging. Een raamwisser is een van de methoden om glazen ramen van buitenaf te reinigen. Bovendien kan een uitschuifbare raamwisser worden verlengd tot enkele meters. Ook kunt u hoge ramen vanaf het maaiveld reinigen zonder een ladder te hoeven beklimmen.

Het zou het beste zijn als je op een hoogte zou staan van waaruit je gemakkelijk je ramen kunt schoonmaken. Een raamwisser heeft een geavanceerde microvezel. Bovendien heeft hij een hoogwaardige rakel. Maak het kussen vochtig om het vuil van je muren te verwijderen.

Reinig daarna de ramen met de zijkant met een platte, gladde rubberen borstel. Een U-vormige telescopische paal kan worden gebruikt om buitenramen vanuit uw huis te reinigen. De set wordt meestal geleverd met een rakel, ronde spons, reinigingsdoekjes en twee reinigingsopzetstukken. Een magnetische raamreiniger is een fantastisch hulpmiddel om snel en veilig vuil en vuil van uw ramen te verwijderen.

Dan heb je maar één optie en dat is vertrouwen op de diensten van een professioneel glazenreinigingsbedrijf. Dan heb je de schuifrails of de vensterbank, afhankelijk van of je een deur of een echt raam schoonmaakt. Daarom is het een essentiële stap bij het goed reinigen van ramen om eerst de stofzuiger aan te sluiten, met behulp van slangbevestigingen om de binnenkant van uw ramen schoon te maken. De veiligste manier om onbereikbare ramen schoon te maken, is door je voeten stevig op de grond te houden en de ramen schoon te maken met een slang en uitschuifbare rakel.

Hoewel een ladder zou kunnen werken voor hoge huisramen, zijn ladders van weinig nut voor hoogbouw appartementsgebouwen. Dit betekent dat u mogelijk een telescopische reinigingspaal nodig heeft om de raamkozijnen aan de buitenkant te bereiken om ze te wassen. Zodra je de dag hebt gekozen, verzamel je alle benodigde gereedschappen, ga je naar buiten, speel wat achtergrondmuziek af of luister je naar de radio om het aangenamer te maken en start je het reinigingsproces. Wonen in een flatgebouw of in een moderne hoogbouw vereist meer vindingrijkheid als het gaat om het schoonmaken van de buitenkant van uw ramen.

Als u op een plek woont met koudere temperaturen, merkt u mogelijk condensvorming op ramen wanneer u uw warmte aanzet. Afhankelijk van het gebouw en hoe hoog de ramen zijn, kunnen ze ze vanaf de grond reinigen met professionele watergevoede verlengpalen die tot op de 4e verdieping en hoger kunnen reiken. Voor een reinigingsoplossing gebruikt Weingard slechts een scheutje afwasmiddel in een emmer warm water, hoe minder schuim, hoe beter. Bij het schoonmaken van hoge ramen ben je niet zo snel omdat er meer obstakels zijn - uitrusting, hoogte, bewustzijn van vallen van een ladder, enzovoort.

Een deel van wat doe-het-zelf glazenpoetsen zo'n hele klus maakt, is dat huiseigenaren erop staan het te doen met opgezette papieren handdoeken of krant, spuitreiniger en een ton elleboogvet. We praten niet eens over uit de ramen klimmen en ze met de hand wassen, want je leven riskeren voor een glanzend raam is roekeloos.