Wat is het beste om buitenramen schoon te maken?

Spuit een streepvrije raamreiniger op het glas of op een schone microvezeldoek en veeg af, Meng een deel water tot een deel azijn in een kleine emmer, Dompel een schone microvezeldoek of dweilkop in de oplossing en bevestig deze aan de dweilhendel, schrob uw buitenramen met de dweil. Om vlekken voorgoed te verwijderen, raadt Weingard de toepassing aan van 3 Star Barrier Glass Surface Protectant, een heldere polymeercoating. Nadat de vlekken verdwenen zijn, doe je de coating gewoon met een stripapplicator en veeg je hem eraf, zegt hij. Bescherming tegen vlekken is permanent, zolang het polymeer na elke regelmatige reiniging opnieuw wordt aangebracht.

Bewolkte dagen, kouder weer, vroege ochtenden of avonden zijn je vrienden als het gaat om het schoonmaken van buitenramen. Jon Gholian is schoonmaakspecialist en de oprichter van Cleany, een conciërgeservice voor thuis en kantoor in New York City, New Jersey %26 Miami. Gebruik in plaats van papieren handdoeken een pluisvrije optie, zoals schone koffiefilters, verfrommeld krantenpapier of een handdoek van microvezel of meelzak. Er zijn verschillende methoden voor het reinigen van ramen die worden ontsierd door minerale afzettingen, maar u kunt het beste een commerciële reiniger zijn.

Stof en vuil kunnen zich ophopen in de dorpels van uw ramen, en als dat eenmaal nat wordt, blijft u achter met modderige strepen om op te ruimen. Daarom is het een essentiële stap bij het goed reinigen van ramen om eerst de stofzuiger aan te sluiten, met behulp van slangbevestigingen om de binnenkant van uw ramen schoon te maken. Schone ramen kunnen meer licht in huis laten en zorgen ervoor dat u zich meer verbonden voelt met het buitenleven. Zolang je de juiste techniek gebruikt om je buitenramen twee keer per jaar schoon te maken, kun je ze mooi en helder houden.

Maar het kan lastig zijn om erachter te komen wat de juiste manier is om uw ramen schoon te maken en tegelijkertijd de valkuilen van strepen en krassen te vermijden. Buitenramen hebben meestal meer vuil dan binnenramen, dus ze hebben extra aandacht voor detail nodig bij het schoonmaken. Als je je eigen ramen op de tweede of derde verdieping wilt schoonmaken, wil je zeker een uitschuifbare paal kopen. U wilt geen buitenramen schoonmaken op een zonnige of warme dag, omdat die zon en hitte uw reinigingsproduct daadwerkelijk op het raam kunnen bakken.

Dus nu we deze fascinerende discussie over raamonderdelen hebben behandeld, kunnen we bespreken hoe je al deze onderdelen gaat schoonmaken.