Kun je buitenramen wassen met afwasmiddel voor zonsopgang?

Gebruik bijvoorbeeld Dawn Afwaszeep, wanneer uw buitenramen al lang moeten worden schoongemaakt of als u renovaties in uw huis hebt ondergaan waardoor alles bedekt is met stof en vuil. Dit vraagt om een beetje extra pit om de ramen schoon te krijgen. Een andere methode is om drie druppels Dawn in 1 liter water toe te voegen en de spuitfles te vullen. Je kunt de reiniger op je ramen spuiten en vervolgens wegvegen.

Spoelen met water kan strepen helpen voorkomen, maar kan meer werk met zich meebrengen. Professionele glazenreinigers gebruiken vaak afwaszeep zoals Dawn of Joy om hun ruitenwissers te helpen glijden. Schotelzepen zijn echter ontvetters die bestaan uit bijna 100% oppervlakteactieve stoffen, dus ze bevatten veel schuim. Daarover in een minuut meer.

Ja, de oplossing zou moeilijk zijn voor de planten onder je ramen. Ik bedekte de planten met een zeil voordat ik ze schoonmaakte om ze te beschermen. Als je klaar bent met schoonmaken, verwijder dan voorzichtig de zeilen en geef je planten en de omgeving water voor de veiligheid. Koop je snel speciale reinigingsmiddelen die beloven je glas streepvrij en glanzend te maken? Sommige mensen hebben een hele kast vol speciale schoonmakers die dergelijke beloftes doen, maar het is niet echt nodig.

U kunt een schoon en sprankelend huis bereiken zonder te investeren in een arsenaal aan schoonmakers. Sterker nog, je kunt veel doen met slechts twee ingrediënten die je waarschijnlijk bij de hand hebt: azijn en Dawn afwasmiddel. Het kan helpen om uw ramen voor te wassen voordat u ze met de azijnoplossing naar beneden spritst. Bereid de Dawn afwasmiddel en azijnreiniger voor om je ramen als eerste stap te schrobben.

Spoel de reiniger grondig van het glas. Als je hiermee klaar bent, moeten de ramen merkbaar schoner zijn, maar je kunt een perfecte afwerking bereiken door ze neer te spuiten met alleen een azijn- en wateroplossing om af te werken. Vergeet niet om het glas grondig te drogen. Ik gebruikte dezelfde oplossing ook binnenshuis door eerst het raam met dezelfde oplossing op een goed uitgewrongen doek schoon te maken en vervolgens te knijpen.

Sommige mensen ontdekten dat het wassen van hun ramen's ochtends of' s avonds als het koeler is beter werkte. Probeer de microvezeldoeken voor binnenramen met één natte doek om schoon te maken en één om droog te vegen of gebruik een witte katoenen doek om te drogen. Als klopje op mijn rug en op de veranda zitten en het goede werk bewonderen dat een oma met haar ramen kon doen. De man die ik huurde, zei me dat ik mijn ramen NIET met een slang moest besproeien omdat het de afdichtingen in mijn ramen kan breken.

Sommige mensen hebben ontdekt dat het gebruik van deze methode beter werkt als de zon niet direct op de ramen schijnt. Bedankt voor het delen van je glazenreinigingsoplossing, nogal wat lezers hebben gevraagd hoe ze het aan de binnenkant van hun ramen kunnen gebruiken. Ann, uit de informatie die ik online heb gevonden, zijn de equivalenten van Dawn en Jet Dry Fairy Platinum afwasmiddel en Finish glansspoelmiddel. Als je nog steeds problemen hebt met het schoonmaken van je ramen, heb je misschien een sterkere reinigingsoplossing nodig dan alleen azijn.

Een volgeling zei dat ze een spuitfles gebruikte om de reinigingsoplossing aan de binnenkant van haar ramen te spuiten en vervolgens een rakel gebruikte om deze te verwijderen. Houd er rekening mee dat het krantenpapier op uw vensterbank en raamkozijnen kan wrijven, vooral als ze wit zijn. Je kunt je planten bedekken met een zeil en vervolgens de grond eromheen spoelen na het wassen en spoelen van je ramen.